Skip to main content

Featured

Anatomy Female Reproductive Organs

Anatomy Female Reproductive Organs . These organs are involved in fertility, conception, pregnancy, and childbirth. Reproductive and sexual anatomy (also known as sex anatomy) includes the sex organs on the outside of your body and the sex and reproductive organs on the inside of your body. Anatomy Of Internal Organs Female Female Reproductive from nasaa05.blogspot.com Human anatomy infographic elements with set of internal organs isolated on white background and placed in female body. It is made up of the vulva, the vagina, the cervix, the uterus, the fallopian tubes and the ovaries. Anatomy of female reproductive organs by amrit kaur 2.

Anatomie Knie Latijn


Anatomie Knie Latijn. Het normale kniegewricht botdelen van de knie. Het kniegewricht bestaat dus uit het femur, tibia en.

Anatomie van de knie vector illustratie. Illustratie
Anatomie van de knie vector illustratie. Illustratie from nl.dreamstime.com

De latijnse naam voor het heupgewricht is art. Bij interne delen kun je denken aan het hart (cor) en de longen (pulmo). Coxae, het is een kogelgewricht (art.

Learn Vocabulary, Terms, And More With Flashcards, Games, And Other Study Tools.


Dragers van het hele lichaam. Latijn = dijbeen) in het populaire taalgebruik heet deze spier de hamstrings, tevens wordt vaak met de knie het gebied van het been bedoeld dat deze verbinding insluit en steunt, dus ook het omliggend weefsel. Fibula is het latijn voor 'pin', 'naald' of 'gesp';

De Interne Delen En De Externe Delen.


Zo werd het woord tibia in het latijn vooral gebruikt voor een fluit (vanwege de vorm en mogelijk werden fluiten o.a. Anatomie van de heup botstukken. De bewegingen van de knie.

Proximaal (Anatomie) En Latijn · Bekijk Meer » Unionpedia Is Een Concept Map Of Een Semantisch Netwerk Organiseerde Als Een Encyclopedie Of Een.


Het onderbeen kan ten opzichte van het bovenbeen naar binnen en naar buien draaien in het knie gewricht. Dit gewricht noemen we het bovenste spronggewricht. Het darmbeen (os ilium), het zitbeen (os ischiï) en het schaambeen (os pubis).

De Knie Of Articulus Genus Is Een Gewricht In De Vorm Van Een Scharnierverbinding (Articulus Bicondylaris) In Het Menselijk Been, Dat Het Scheenbeen (Tibia) Verbindt Met Het Dijbeen (Femur, Het Bot Van Het Bovenbeen).


De knieschijf speelt een belangrijke rol in de. Het bovenbeen wordt verdeeld in een voorkant, achterkant, buitenkant en binnenkant. Latijn (lingua latina) is een dode italiaanse taal die oorspronkelijk werd gesproken door de latijnen, onder wie ook het bekendste latijnse volk, de romeinen.

Latijnse Woorden Anatomie, Pathologie En Fysiologie.


Slijmvlies maakt het vocht aan dat noodzakelijk is voor soepel bewegen van de knie. Het kapsel is bekleed met slijmvlies. Verder zijn de volgende bewegingsuitslagen in de art.


Comments

Popular Posts